Hvem er vi ved Naturterapi Nord?

Naturterapi Nord er stiftet sommeren 2018 af Majbritt Lykke Jensen og Trine Nørtoft Thomsen.

Majbritt (th.) har en baggrund som fysioterapeut og er herunder Certified Mulligan Practitioner. Hun har fulgt flere mastermoduler i Naturbaseret terapi og sundhedsfremme ved Københavns Universitet.

Trine er uddannet anlægsgartner, voksenvejleder og socialformidler. Hun er ved at lægge sidste hånd på det afsluttende masterprojekt i Naturbaseret terapi og sundhedsfremme ved KU, og bliver til februar blandt de 8 første i Danmark med en dansk masteruddannelse i naturbaseret terapi. Trine har flere års erfaring med naturbaserede forandringsprocesser bl.a. med mennesker ramt af angst, stress og depression.

Herudover har vi et samarbejde med Aut. Cand. Psych. samt godkendt specialist i psykoterapi for unge og voksne Malene Worm fra Psykologklinikken Himmerland. Vi trækker på hende ift. supervision og hvis deltagere i vores forløb har behov for psykologisk bistand.

Naturterapi Nord arbejder efter forskningsbaseret viden om naturterapi

Hos Naturterapi Nord har vi som nogle af de første i Danmark fulgt den nye masteruddannelse i Naturbaseret terapi og sundhedsfremme ved Københavns Universitet. Det betyder, at vores metoder er funderet i grundig forskning om naturens effekt på krop og sind.

Den forskningsbaserede viden om naturbaseret terapi bygger vi oven på vores baggrunde som anlægsgartner, voksenvejleder, socialformidler og fysioterapeut.